Burger King - Eindhoven - Arnhem - Waalwijk

Burger King Centraal Station Eindhoven

Wederom hebben wij weer een nieuwe Burger King vestiging opgeleverd, gelegen op het Centraal Station in Eindhoven en voorzien van onze 100% natuurlijke Ozon ontgeuringstechniek!

 

In de keuken, waarin alle snacks worden bereidt, worden de bakdampen via de afzuigkappen afgevoerd en effectief ontvet en ontgeurt met geavanceerde ozontechnologie. Door de Ozon Blaster worden de geuren effectief geminimaliseerd, blijven de luchtkanalen vrij van schimmels en bacteriën, maar ook zorgt het voor meer brandveiligheid door de vermindering van vetaanhechting in de lucht- en ventilatiekanalen.

Burger King Arnhem blaast stankvrij uit

Burger King filiaal in Arnhem is professioneel voorzien van een warmte terugwinning systeem.

Hierdoor wordt de warme lucht uit de keuken gebruikt om het restaurant te verwarmen. Bovendien is het systeem voorzien van ons nieuwe ozon blaster systeem waarbij we stankloos uitblazen midden in het centrum van Arnhem!

 

Ook volgende Burger King filialen worden met dit systeem uitgerust. Geen stank meer én warmte terugwinning wat zorgt voor kostenbesparing! Het volgende filiaal dat we gaan aanpakken is Burger King Amersfoort.

 

De Burger King op Station Arnhem is nu ook uitgevoerd met de geavanceerde ontgeuringtechniek van de ACM Ozone Blaster!

Burger King Waalwijk to Go

Weer een nieuwe Burger King Drive to go klaar, ditmaal in Waalwijk!

Met de nieuwste technieken: Ozon Blaster en Warmte terugwinning (foto’s van koolstofpotten & Textielkanalen)

Op naar de volgende start, Burger King Amersfoort!