Slim besparen met energiezuinige luchttechnische oplossingen, hiervoor moet u bij Miwo zijn!

Energie besparen met Warmte Terugwinnen

Warmte Terugwinnen maakt de aanwezigheid van een cv-ketel overbodig

Door onze ‘energie besparen’-de technieken is in sommige gevallen de centrale verwarmingsketel geheel overbodig doordat de energie en warmte terug gewonnen wordt en met een minimale energieverbruik weer hergebruikt wordt in het totale luchtbehandelingssysteem. Zo bespaart u enorm op uw normale verwarmings- en stookkosten en bovendien ook het milieu.

Energie besparen Warmte Terugwinnen
Energie besparen Warmte Terugwinnen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij zijn constant op zoek naar duurzame oplossingen in ons vakgebied, zuinige installaties met een duurzaam en groen karakter. Daar is MIWO luchtbehandelingstechniek goed in! Wat is er mooier dan een systeem met een optimaal rendement? Zo spaart u niet alleen het milieu maar ook uw portemonnee. Graag adviseren wij u op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Er zijn vele voorbeelden van zeer zuinige luchttechniek systemen die u veel geld kunnen gaan besparen, met name het Warmte Terugwinnen.

Wist u dat…

De overheid subsidie beschikbaar stelt voor projecten waarin energie besparen-de maatregelen worden toegepast?

U met een groenverklaring een financiering kunt afsluiten tegen een lager rentepercentage?

MIWO luchtbehandelingstechniek gebruikt innovatieve slimme systemen waarbij uw energiebesparing kan oplopen tot wel 98%!!

Slim besparen met energiezuinige luchttechnische oplossingen, hiervoor moet u bij Miwo zijn!

Met onze brede technische achtergrond en jarenlange ervaring werken we aan interessante projecten door het hele land. Naast het verzorgen van installatie en onderhoud bij de grote horecaketens, zijn wij ook actief bij particuliere restaurants, sportscholen en wellness gelegenheden.

Wist u dat uw brandverzekering niets uitkeert wanneer uw luchtbehandelingssysteem niet periodiek onderhouden is?

Veel storingen zijn terug te herleiden uit achterstallig onderhoud of vuile filters. Onder onderhoud valt o.a. het tijdig vervangen van filtermaterialen, reinigen van installaties en technische keuringen.