Energie besparen met Warmte Terugwinnen

Warmte Terugwinnen maakt de aanwezigheid van een cv-ketel overbodig

Door onze ‘energie besparen’-de technieken is in sommige gevallen de centrale verwarmingsketel geheel overbodig, doordat de energie en warmte terug gewonnen wordt en met een minimale energieverbruik weer hergebruikt wordt in het totale luchtbehandelingssysteem. Zo bespaar je enorm op je normale verwarmings- en stookkosten en bovendien ook het milieu.

financieren
maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij zijn constant op zoek naar duurzame oplossingen in ons vakgebied, zuinige installaties met een duurzaam en groen karakter. Daar is Miwo Luchtbehandelingstechniek goed in! Wat is er mooier dan een systeem met een optimaal rendement? Zo spaar je niet alleen het milieu maar ook je portemonnee. Graag adviseren wij je op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Er zijn vele voorbeelden van zeer zuinige luchttechniek systemen die je veel geld kunnen gaan besparen, met name met het terugwinnen van warmte.

Wist je dat...

De overheid subsidie beschikbaar stelt voor projecten waarin energie besparende maatregelen worden toegepast?

Je met een groenverklaring een financiering kunt afsluiten tegen een lager rentepercentage?

Miwo Luchtbehandelingstechniek gebruikt innovatieve slimme systemen waarbij je energiebesparing kan oplopen tot wel 98%!

Wist je dat je brandverzekering niets uitkeert wanneer je luchtbehandelingssysteem niet periodiek onderhouden is?

Veel storingen zijn terug te herleiden uit achterstallig onderhoud of vuile filters. Onder onderhoud valt o.a. het tijdig vervangen van filtermaterialen, reinigen van installaties en technische keuringen.

Slim besparen met energiezuinige luchttechnische oplossingen, hiervoor moet je bij Miwo zijn!

Met onze brede technische achtergrond en jarenlange ervaring werken we aan interessante projecten door het hele land. Naast het verzorgen van installatie en onderhoud bij de grote horecaketens, zijn wij ook actief bij particuliere restaurants, sportscholen en wellness gelegenheden.