Febo en MIWO zijn een topteam

Febo heeft vol overgave gekozen voor een langdurige samenwerking met MIWO

Na eerdere successen zijn nu ook 9 andere filialen gebouwd of gerenoveerd. Vier filialen in Amsterdam en filialen in Amstelveen, Spijkenisse, Ede, Groningen en Leidschendam zijn in een nieuw jasje gestoken. Het innovatie ozon blaster systeem is gecombineerd met warmte terugwinning: gehalveerde stookkosten en geurloos uitblazen.

FEBO gaat door met energie besparen

De samenwerking met FEBO is een feit, MIWO Luchtbehandelingstechniek draagt voortaan zorg voor een zeer groene installatie bij FEBO aan het Amsterdamse Buikslotermeerplein.

 

De eigenaar van de FEBO vestiging in Amsterdam kiest voor het meest duurzame- en energiezuinige systeem van dit moment voor verwarmen en koelen van zijn zaak: Het warmte terugwin systeem. Dit systeem levert een energiebespraing van zelfs 90%! De warmte die ontstaat in de hanny panny ovens wordt hergebruikt om in de winter maanden de zaak gratis te verwarmen.

 

Naast het realiseren van het warmte terugwin systeem wordt MIWO Onderhoud tevens partner van de bekende FEBO keten. MIWO Onderhoud is bij alle franchise ondernemers van de FEBO aangeboden voor het jaarlijks onderhoud van de afzuiging , luchtbehandeling- en verwarmings installatie .

 

In opvolging van dit partnership zijn ook FEBO vestigingen in Leidschendam en Sneek aan het innoveren op het gebied van luchtbehandeling. Energiebesparing met warmteterugwinning, luchtbehandeling met gebalanceerde ventilatie en airconditioning zorgen ervoor dat in deze panden de CV ketel ’s winters niet meer aan hoeft om het binnen behaaglijk warm te krijgen.

Febo Waterlandplein Amsterdam

Weer een prachtige zaak opgeleverd en de totale lucht techniek geregeld! Succes mannen van Febo Waterlandplein!

FEBO Stadionplein (tijdelijke locatie)

Woensdag 23 oktober is de laatste dag dat broodjeszaak Olympia open is en zondag 27 oktober sluit ook de Automatiek haar deuren. Maar gelukkig niet voor lang. De Borst: ‘Maandag 28 oktober verhuizen we met de automatiek naar een nieuwe, tijdelijke locatie aan de Laan der Hesperiden, naast de ingang van de parkeergarage van het Olympisch Stadion. Een dag later, op dinsdag 29 oktober, zijn we gewoon weer open. Miwo luchtbehandelingstechniek heeft de luchtbehandeling met ontgeuring via ozon naast een aparte complex weer naar tevredenheid geregeld met goedkeuring door de gemeente!!

FEBO Alkmaar

Weer een geheel nieuw FEBO filiaal opgeleverd!

 

Ook bij dit nieuwe FEBO filiaal in Alkmaar heeft MIWO de gehele HVAC installatie en Warmte-terugwinning verzorgd. Hierna hebben wij nog vijf FEBO filialen op onze planning staan!