Luchtbehandelingstechniek

Miwo ontwerpt en realiseert het complete plan!

Van tekenwerk tot en met de engineering inclusief alle transmissie berekeningen. Miwo ontwerpt, tekent, en realiseert de juiste installaties geheel op maat, wij hebben alles in huis om iedere luchtproblematiek op te lossen.

Voor iedere situatie hebben wij een oplossing!

Zoek je experts op het gebied van luchtbehandeling, klimaatbeheersing, geuren verminderen, voorkomen van vetafzetting in bakdampafzuiging en luchtkanalen, warmte- of koeloplossingen, dan kies je voor Miwo.

luchtbehandelingstechniek

Warmte terugwinning maakt de aanwezigheid van een cv-ketel overbodig

Door onze energiebesparende technieken is in sommige gevallen de centrale verwarmingsketel geheel overbodig doordat de energie en warmte terug gewonnen wordt en met een minimale energieverbruik weer hergebruikt wordt in het totale luchtbehandelingssysteem.

Voor iedere situatie hebben wij een oplossing!

MIWO is veelal actief in de horecabranche en levert innovatieve technologie op het gebied van luchtbehandeling en geurreductie.

gebouwbeheersysteem

Gebouwbeheersystemen

Door onze samenwerking met Oudotronic kunnen wij je helpen met de meest geavanceerde technieken op het gebied van luchtbehandeling en compleet regelbare installaties.

Koelen zonder lucht verversen is ongezond

MIWO is specialist in het verzorgen van het juiste klimaat op jullie locatie, waarbij het verversen en filteren van de aanwezige lucht in alle aandacht krijgt. De luchtbehandelingsinstallatie moet ervoor zorgen dat er constant voldoende oude verbruikte lucht wordt vervangen door nieuwe verse lucht. Helaas is er vaak sprake van simpel koelen en weer in omloop brengen van oude lucht. Dit veroorzaakt klachten als hoofdpijn, oog irritaties, vermoeidheid en concentratieverlies.

Slim besparen met energiezuinige luchttechnische oplossingen, hiervoor moet je bij Miwo zijn!

Met onze brede technische achtergrond en jarenlange ervaring werken we aan interessante projecten door het hele land. Naast het verzorgen van installatie en onderhoud bij de grote horecaketens, zijn wij ook actief bij particuliere restaurants, sportscholen en wellness gelegenheden.

UV-C systemen, fotolyse en ozonlyse voor verwijdering van plantaardige en dierlijke vetten.

Voorkom stankoverlast en geur emissie

Miwo is veelal actief in de horecabranche en levert hiervoor innovatieve technologie op het gebied van luchtbehandeling en geurreductie. Onze geurreductie systemen hebben in vele horeca gelegenheden al hun magische krachten mogen bewijzen. Geen geurhinder meer bij wok-, fastfoodrestaurants en andere horecakeukens. UV-C systemen in de vanglucht afzuigkappen of tussen het kanaalsysteem gebouwd, middels een reactaway unit. Eurovent gecertificeerde ontgeuring filterkasten tot 50.000 m³/h. 

Wist je dat het ministerie van VROM zeer actief is op het controleren van stankoverlast in de horeca? De exploitatievergunningen verplichten de horecabedrijven om de uitstoot van geur te beperken.

Recirculatie toepassingen

Voor recirculatie toepassingen maken wij de RAH-unit, zo kan feitelijk op elke plek een keuken worden ontworpen.

recirculatie oplossing
zeer licht van gewicht

Zeer licht van gewicht​

Door het lage gewicht niet belastend voor (bestaande) bouwconstructies.

zeer hoge isolatiewaarde

Zeer hoge isolatiewaarde

Uitstekende isolatie dankzij de aluminium cacheerlaag.

lage lekfactor en dampdicht

Lage lekfactor en dampdicht

Zeer lage doorlatingsheid van vocht, dampen en temperatuur.

ideaal voor kantoren

Ideaal voor kantoren

Door het lage gewicht niet belastend voor (bestaande) bouwconstructies.

geschikt voor transport van koude en warme lucht

Geschikt voor transport van koude en warme lucht

Voor temperaturen van -40°C tot +110°C.

veel gebruikt in de voedselverwerkende industrie

Veel gebruikt in de voedsel verwerkende industrie

Uitstekende isolatie dankzij de aluminium cacheerlaag.

de oplossing voor luchttechnische toepassingen

De oplossing voor luchttechnische toepassingen

Zeer lage doorlatingsheid van vocht, dampen en temperatuur.

een mooie afwerking met strak en licht uiterlijk

Een mooie afwerking met een strak en licht uiterlijk

Zeer lage doorlaatbaarheid van vocht, dampen en temperatuur.

Kunststof PIR luchtkanalen, dé oplossing voor warme en koude lucht toepassingen.

Vanwege de hoogwaardige afdeklaag en het lichte gewicht worden PIR-kanalen ook veel gebruikt in de voedselverwerkende en farmaceutische industrieën. Onze kunststofkanalen bestaan uit 25 mm dik PIR schuim met aan weerszijden een beschermende cacheerlaag. PIR luchtkanalen zijn uitermate geschikt voor het transporteren van warme en koude lucht, zoals bijvoorbeeld in horecakeukens. PIR luchtkanalen zijn van zeer licht gewicht en te monteren in diverse variaties, zonder de constructie te belasten. PIR luchtkanalen zijn zelf eenvoudig aan te passen en te bewerken tot ieder gewenst resultaat.