Uw airco-, ventilatie- en verwarmingssysteem is bij MIWO luchtbehandelingstechniek in goede handen.

Commerciële en industriële oplossingen! Voor iedere situatie in elke omgeving hebben wij wel een oplossing!

Miwo doet zelf de realisatie van onze projecten, zowel engineering, tekenwerk en ontwerp!

Luchtbehandelingstechniek

Miwo ontwerpt en realiseert voor u het complete plan!

Van tekenwerk tot en met de engineering inclusief alle transmissie berekeningen. Miwo ontwerpt, tekent, en realiseert voor u de juiste installaties geheel op maat, wij hebben alles in huis om iedere luchtproblematiek op te lossen.

Voor iedere situatie hebben wij een oplossing!

Zoekt u experts op het gebied van luchtbehandeling, klimaatbeheersing, geuren verminderen, voorkomen van vetafzetting in bakdampafzuiging en luchtkanalen, warmte- of koeloplossingen, dan kiest u voor MIWO en partners.

Warmte terugwinning maakt de aanwezigheid van een cv-ketel overbodig

Door onze energiebesparende technieken is in sommige gevallen de centrale verwarmingsketel geheel overbodig doordat de energie en warmte terug gewonnen wordt en met een minimale energieverbruik weer hergebruikt wordt in het totale luchtbehandelingssysteem.

Voor iedere situatie hebben wij een oplossing!

MIWO is veelal actief in de horecabranche en levert innovatieve technologie op het gebied van luchtbehandeling en geurreductie.

Gebouwenbeheersystemen

Door onze samenwerking met Oudotronic kunnen wij u voorzien van de meest geavanceerde technieken op het gebied van luchtbehandeling en compleet regelbare installaties.

Koelen zonder lucht verversen is ongezond.

MIWO is specialist in het verzorgen van het juiste klimaat op uw locatie, waarbij het verversen en filteren van de aanwezige lucht in alle aandacht krijgt. De luchtbehandelingsinstallatie moet ervoor zorgen dat er constant voldoende oude verbruikte lucht wordt vervangen door nieuwe verse lucht. Helaas is er vaak sprake van simpel koelen en weer in omloop brengen van oude lucht. Dit veroorzaakt klachten als hoofdpijn, oog irritaties, vermoeidheid en concentratieverlies.

Slim besparen met energiezuinige luchttechnische oplossingen, hiervoor moet u bij Miwo zijn!

Met onze brede technische achtergrond en jarenlange ervaring werken we aan interessante projecten door het hele land. Naast het verzorgen van installatie en onderhoud bij de grote horecaketens, zijn wij ook actief bij particuliere restaurants, sportscholen en wellness gelegenheden.

Voorkom stankoverlast en geur emissie

MIWO is veelal actief in de horecabranche en levert hiervoor innovatieve technologie op het gebied van luchtbehandeling en geurreductie. Onze geurreductie systemen hebben in vele horeca gelegenheden al hun magische krachten mogen bewijzen. Geen geurhinder meer bij wok-, fastfoodrestaurants en andere horecakeukens.

Wist u dat het ministerie van VROM zeer actief is op het controleren van stankoverlast in de horeca? De exploitatievergunningen verplichten de horecabedrijven om de uitstoot van geur te beperken.

Zeer licht van gewicht

Door het lage gewicht niet belastend voor (bestaande) bouwconstructies.

Zeer hoge isolatiewaarde

Uitstekende isolatie dankzij de aluminium cacheerlaag.

Lage lekfactor en dampdicht

Zeer lage doorlatingsheid van vocht, dampen en temperatuur.

Ideaal voor kantoorgebouwen

Door het lage gewicht niet belastend voor (bestaande) constructies.

Geschikt voor transport van koude en warme lucht

Voor temperaturen van -40°C tot +110°C.

Veel gebruikt in de voedselverwerkende industrie

Uitstekende isolatie dankzij de aluminium cacheerlaag.

Veel gebruikt in de farmaceutische industrie

Zeer lage doorlatingsheid van vocht, dampen en temperatuur.

De oplossing voor luchttechnische toepassingen

Zeer lage doorlatingsheid van vocht, dampen en temperatuur.

Een mooie afwerking met een strak en licht uiterlijk

Zeer lage doorlatingsheid van vocht, dampen en temperatuur.

Kunststof PIR luchtkanalen, dé oplossing voor warme en koude lucht toepassingen.

Vanwege de hoogwaardige afdeklaag en het lichte gewicht worden PIR-kanalen ook veel gebruikt in de voedselverwerkende en farmaceutische industrieën. Onze kunststofkanalen bestaan uit 25 mm dik PIR schuim met aan weerszijden een beschermende cacheerlaag. PIR luchtkanalen zijn uitermate geschikt voor het transporteren van warme en koude lucht, zoals bijvoorbeeld in horecakeukens. PIR luchtkanalen zijn van zeer licht gewicht en te monteren in diverse variaties, zonder de constructie te belasten. PIR luchtkanalen zijn zelf eenvoudig aan te passen en te bewerken tot ieder gewenst resultaat.