Foodcourt Jaarbeurs Utrecht

De Jaarbeurs in Utrecht ontwikkelt momenteel een uniek foodcourt concept in het hart van Nederland.

MIWO mag ook hier weer zijn expertise op het gebied van luchtbehandeling uitoefenen! Voor het Kinepolis complex, wordt er momenteel een geheel nieuwe foodcourt ontwikkelt. Dit wordt een thuishonk voor het nieuwe bioscoopgebouw en tevens een oriëntatiepunt in Utrecht, maar ook als een ontmoetingsplek voor mensen uit het bedrijfsleven. Een uniek concept gericht op een snelle, ongedwongen service met diverse foodcounters en foodstations, zoals Gourmet Burger, Bakery & Koffie, Italian of Asian maar ook een gezellige bar.

Het ontwerp en de realisatie wordt uiteraard geheel door MIWO verzorgt, in samenwerking met Pels RVS zijn alle RVS afzuigkappen, keukeninrichting en luchtbehandelingskasten vervaardigd. MIWO is niet alleen de trotse verantwoordelijke voor de luchtbehandeling maar ook voor de installatie van het automatische keukenbrand blussystemen van Nobel Fire Systems. De werkzaamheden zijn momenteel in volle gang!

De Nobel K-serie is geschikt voor iedere horecakeuken, van groot tot klein. Direct ingebouwd in de afzuigkap
De blus-nozzles, ook wel sproei- of spuitmonden genoemd, worden direct in (nieuwe of bestaande) afzuigkappen ingebouwd. Op het gebied van brandbestrijding en brandpreventie in horecakeukens is het Nobel K-serie keukenbrand blussysteem ‘hét neusje van de zalm’ voor iedere professionele horecakeuken.Het vernuftige en preventieve Nobel K-serie brandblussysteem is speciaal ontworpen ter voorkoming van keukenbrand en zal binnenkort geïnstalleerd worden bij alle horecakeukens gelokaliseerd op deze fantastisch nieuwe foodcourt bij de Jaarbeurs in Utrecht.