Kebaya Asian Brasserie: Een klein stukje Azië op Nederlandse bodem

Kebaya Asian Brasserie: Een klein stukje Azië op Nederlandse bodem

Bij Kebaya wanen de gasten zich in een klein stukje Azië op Nederlandse bodem! Hier kan de gast zich ontspannen en optimaal genieten! Van Thailand tot Indonesië, van Japan naar Vietnam en van India tot aan China. Tijdens deze reis ontdekken de gasten de authentieke en evenwichtige smaaksensatie van de zeer complete, traditionele Aziatische keuken in een gemoderniseerde omgeving.

Innovatieve luchtbehandelingstechnieken van MIWO

Kebaya Asian Brasserie & HMS-host hebben gekozen voor de innovatieve luchtbehandelingstechnieken van MIWO en het uiterst veilige keukenbrand blussysteem van Nobel Fire Systems! MIWO Luchtbehandelingstechniek heeft in samenwerking met distributeur ACM Processed Air en RVS-expert Pels deze geweldige klus met grote trots mogen uitvoeren! Door ons aantrekkelijke totaalconcept mogen wij nu dus ook voor HMS-host te Schiphol Amsterdam de installatie en het benodigde onderhoud bij Kebaya in zijn geheel verzorgen voor het Nobel K-serie keukenbrand blussysteem evenals het luchtbehandelingssysteem. Naast het keukenbrand blussysteem hebben wij ook de gehele luchtbehandeling, al het keukeninterieur en de inrichting van de Brasserie compleet mogen verzorgen.

Keukenbrand blussysteem direct in de afzuigkap ingebouwd

Het Nobel Fire Systems keukenbrand blussystemen wordt in samenwerking met distributeur ACM Processed Air en RVS-expert Pels direct in de afzuigkappen in de fabriek al ingebouwd. Deze uiterst intelligente en innovatieve blussystemen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in de professionele keuken. De spuitmonden worden geheel onopvallend geïntegreerd in de afzuigkappen en afzuigsystemen. De Nobel K-serie is voorzien van automatische detectie, heeft een trefzeker blusvermogen en zorgt voor een minimale gevolgschade dankzij de speciale blusvloeistof. De blus-nozzles, ook wel sproei- of spuitmonden genoemd, worden direct in (nieuwe of bestaande) afzuigkappen ingebouwd. Op het gebied van brandbestrijding en brandpreventie in horecakeukens is het Nobel K-serie keukenbrand blussysteem ‘hét neusje van de zalm’ voor iedere professionele horecakeuken.