Texaco Europabaan Woerden

NIEUW! TEXACO WOERDEN WEST

Gerealiseerd in samenwerking met De Leeuw Interieurbouw, Wieman Koel- en Klimaattechniek en MIWO Luchtbehandelingstechniek.
MIWO Luchtbehandelingstechniek is de trotse verantwoordelijke voor de gehele HVAC luchtbehandelingsinstallatie, maar niet zomaar een luchtbehandelingsinstallatie! Want nergens in Nederland vindt u een tankstation die energiezuiniger is dan dit Texaco servicestation in Woerden-West.

Hoezo het energiezuinigst?

Door gebruik te maken van kruisstroomwisselaar in de RVS-luchtbehandelingskasten van MIWO, wordt de resterende warmte gerecupereerd en daarna weer hergebruikt in het totale luchtbehandelingsproces. De firma Wieman Koel- en Klimaattechniek b.v. heeft hier een Daikin Conveni-Pack installatie geplaatst. Deze wint tot 100% van de warmte terug die wordt verkregen van de koel-vriesmeubelen in de shop en hergebruikt deze om de winkelruimte te verwarmen d.m.v. vloerverwarming en luchtgordijn. Tevens hebben zij een Daikin VRV warmtepomp unit geplaatst en aangesloten op de luchtbehandelingskast voor het na verwarmen en koelen van de shop.

Reduceren van geur en vetten

In de keuken van het nieuwe servicestation, waarin alle snacks worden bereidt, worden de bakdampen via de afzuigkappen afgevoerd en effectief ontvet en ontgeurt met geavanceerde ozontechnologie. Door de Ozone Blaster van ACM Processed Air worden de geuren effectief geminimaliseerd, blijven de luchtkanalen vrij van schimmels en bacteriën, maar ook zorgt het voor meer brandveiligheid door de vermindering van vetaanhechting in de lucht- en ventilatiekanalen.