Watertuin Bergen op Zoom

Watertuin Bergen op Zoom – energiezuinige installatie met ontgeuringstechnieken

De Miwo Groep heeft weer een prachtig restaurant mogen voorzien van een uiterst moderne en energiezuinige installatie met geavanceerde ontgeuringstechnieken, het restaurant heeft één van de gezondste binnenklimaten.

Door de Ozone Blaster van ACM Processed Air wordt de afgevoerde keukenlucht continu behandeld en gereinigd met ozontechnologie. Geuren worden geneutraliseerd en de vette deeltjes die zich normaal aanhechten in de luchtkanalen, het risico op brandgevaar wordt zo geminimaliseerd en de vette deeltjes en geuren worden op een milieuvriendelijke wijze via een natuurlijk proces via de luchtkanalen afgevoerd.

Watertuin Bergen op Zoom is de 5e locatie van het, succesvolle all-inclusive, concept Watertuin. Met zo’n 440 zitplaatsen behoort deze tot één van de grotere locaties. De locatie oogt industrieel, met natuurlijke materialen, zoals de volledig gerestaureerde bakstenen muren en de “Watertuin pallethouten wanden”. De karakteristieke donkere, stalen constructie buizen aan het plafond met hangende planten en de lampion lampen maken het geheel compleet. De ruimtes worden sfeervol ingedeeld, o.a. door een grote, houten vlonder met een Koi vijver eromheen. Grote vazen met planten maken onderscheid tussen de diverse zitgelegenheid en zorgen voor knusse en sfeervolle hoeken.

Watertuin Bergen op Zoom bevindt zich in het prachtige gebouw van de oude Suikerfabriek “De Zeeland” op de 1e verdieping. De gehele dag kan men hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Live cooking is een essentieel onderdeel in het Watertuin concept, gasten creëren een zelf samengestelde culinaire wereldreis. In de ruimte worden de buffetten speels en effectief geplaatst en is er een uitgebreide keuze om tot een complete uitgebreide maaltijd te komen, voor ieder wat wils, van vegetariërs, vlees of visliefhebber tot de zoetekauw.

Wij wensen de Familie Pong heel veel succes!