Waarom je bij Miwo wil werken

Bij Miwo/Halton sta jij op nummer één. We waarderen je en vinden je input en ideeën belangrijk. Met een team van 1600 enthousiaste medewerkers sta je er nooit alleen voor. We zijn een familiebedrijf en dat voel je. Onze vestiging in Nederland staat nog in haar kinderschoenen. Een fantastische kans voor jou om bij te dragen aan de vormgeving en groei van vestiging NL. We zijn een informele organisatie en we houden niet van hiërarchie. Wel hebben we een missie, samen naar de top! Doe jij mee?

werken bij miwo halton is leuk
vacature koelservice monteur

Service- & Onderhoudsmonteur

Miwo is op zoek naar een Service- & Onderhoudsmonteur m/v, met kennis van warmtepompen.

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselde job in een gezellig team? Bekijk dan deze vacature eens goed en kom eens langs om kennis te maken met de organisatie en het team.

Werken bij Miwo/Halton

Is werken bij een wereldbedrijf!

In 1969 begon het avontuur in Finland. Seppo Halttunen een echte ondernemer en innovator startte het bedrijf Halton. Nu ruim 50 jaar later staat Mika Halttunen, zijn zoon, aan het roer. Een echt familiebedrijf dus. En dit voel je. Ook al zijn wij met 1600 medewerkers verdeeld over 35 landen uitgegroeid tot een wereldwijd marktleider, in ons hart blijven we klein. Geen sterke hiërarchie dus, maar iedereen gelijk. We bieden wereldwijd unieke, duurzame en hoogwaardige oplossingen voor veeleisende binnenomgevingen. Denk hierbij aan utiliteitsgebouwen, professionele grootkeukens en marine en offshore. Energiezuinigheid en binnenklimaat staan hierin centraal. Onze missie? Denk je aan Indoor Climate, dan denk je aan Halton. Wij zijn op weg de nummer één van de wereld te worden. Doe jij met ons mee?
werken bij miwo halton